Laman web pasaraya online

Laman web sistem jual beli mempunyai banyak penjual dalam satu web, berkonsepkan bazaar atau pasaraya seperti tesco mereka yang masukkan produk untuk dijual

Jadi, tak perlu produk pun boleh berniaga!


Sistem Multivendor atau multiseller

Sistem web ini mempunyai sistem jual beli yang menggabungkan banyak penjual online menjual dalam satu laman web, menjadi HUB jual beli yang disukai oleh penjual online. Kerana mereka tiada laman web dan ingin menjual di internet dengan teratur serta mendapat jualan yang tinggi. Penjual akan mendaftar di web ini untuk mendapatkan sistem jualan mereka sendiri.

1353578347.LayoutMobileStore01HomeRed-500x500
01_HomeR498x0D498x700

Keuntungan pemilik laman web

Anda sebagai pemilik laman web boleh mendapatkan keuntungan yang tinggi melalui 3 jenis keuntungan utama iaitu, 1) SEWA TAPAK KEDAI, 2)KOMISEN JUALAN, 3)CAJ SETIAP PRODUK DIMASUKKAN

Disamping itu pemilik web boleh caj kepada pengguna web beberapa caj lain seperti upgrade produk premium, trusted seller, VIP user, iklan banner dan sebagainya dan pendapatan sampingan ini boleh mencapai keuntungan puluhan ribu ringgit.

Laman web automatik

sistem laman web ini adalah 90% automatik dan ianya boleh diuruskan dengan tidak perlu mengupah pekerja kerana laman web telah menguruskan untuk anda, anda juga tidak perlu, menguruskan jual beli atau menghantar barang yang dijual kepada pembeli kerana anda adalah pemilik web pasaraya jadi tiada produk untuk dijual tetapi anda sebenarnya menjual servis jual beli online.

1348326895.light-506-1-500x500

Home_1R498x0D498x990

Mudah untuk diuruskan

anda tidak perlu pengalaman dalam bidang IT atau tidak perlu balajar coding untuk menguruskan laman web ini, kerana web ini adalah dibina untuk memudahkan anda menguruskannya, semuanya dalam bentuk grafik dan bukannya coding, jadi anda menguruskan dengan klik klik dan taip biasa sahaja tiada proses coding atau programming.